2012.02.12

Vallásszemiotikai konferencia a Zsigmond Király Főiskolán.

A Zsigmond Király FőiskolaKommunikáció- és Művelődéstudományi Intézete és Vallás, Társadalom, Politika Kutatóközpontja, a Magyar Szemiotikai Társaság, az Inter Kultúra-, Nyelv- és Médiakutató Központ és a Magyar Vallástudományi Társaság konferenciát szervez a „vallási jelek és jelrendszerek” témájában, amelyre

2012. június 1-2-án (péntek-szombat) kerül sor.

Helyszíne: Európa terem, Zsigmond Király Főiskola, 1039 Budapest, Kelta u. 2.

A konferencia célja elsősorban, hogy a hallgatók és érdeklődők megismerkedjenek a vallásszemiotika újabb irányzataival és eredményeivel, és emellett az előadások szolgálják a közérthető tudományos ismeretterjesztést.  A konferenciára tehát ezzel kapcsolatos előadásokat várunk.

Az előadásra jelentkezéseket a tervezett előadások tartalmi kivonatával együtt 2011. március 31-ig várjuk a bencze.lorant@zskf.hu e-mail címre. Az e-mail üzenetrészében a következő adatokat kérjük megadni: név, intézmény, e-mail cím, postacím, telefonszám, az előadás címe.

A tartalmi kivonatot (max. 500 szavas rezümé) kérjük csatolni MS-Word formátumban. Az elfogadott előadások tartalmi kivonatai láthatóak lesznek a Zsigmond Király Főiskola honlapján. Az előadások időtartama 15 perc. A konferen-cia előadásaiból válogatást tervezünk megjelentetni a Vallástudományi Szemlében. A nyomtatásban megjelenő változat terjedelme max. 20 ezer leütés. Részvételi díj nincs.



2 hozzászólás

#1 Pók Kata 2012. 03. 2. 17:15:50

Ha csak résztvevőként akar valaki a konferencián, hogy teheti? Be kell jelentkezni előtte?

#2 Balázs Géza 2012. 03. 14. 23:43:27

Az előadások szabadon látogathatók. Amint teljes program lesz, itt is közzétesszük!

Új hozzászólás